Selecteer een pagina
Verbouwing woonboerderij te Groessen

Verbouwing woonboerderij te Groessen

VOM werd voor deze klus gevraagd omdat de eigenaar meer licht in de woning wilde. De deel van deze boerderij bestond uit veel kleine ruimtes; bijkeuken; keuken; hal; eetkamer. Hierdoor was nergens de gehele ruimte zichtbaar, en kon daglicht niet tot diep in de woning...
Herinrichting kantoorpand Westervoort

Herinrichting kantoorpand Westervoort

Op de locatie van de huidige bibliotheek van Westervoort kwam ruimte vrij. Hierdoor kon het pand geschikt worden gemaakt voor de huisvesting van de Regionale ICT en Inkoop dienst van de Liemerse gemeenten. Volgens het concept flexwerken werd gekozen een grote...
interieurverbouwing woning te Loo

interieurverbouwing woning te Loo

In Loo heeft VOM het ontwerp voor een verbouwing gemaakt. Er is 1 grote ruimte gemaakt in plaats van de veelheid aan verschillende ruimtes. Hierdoor kan de zon verder in het gebouw treden.

Pin It on Pinterest